ALTID GRATIS FRAGT 1-3 dages levering Få gratis hjælp til af slyngevejleder Kundeservice: Tlf. 4221 1485

Handelesbetingelser

 

Velkommen til Keepclose. Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler. 

NB! Du finder handelsbetingelserne nedenunder dette afsnit om privatlivspolitik 

 

Privatlivspolitik 

Når vi modtager personoplysninger fra dig behandler vi dem lovligt. Det er vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler disse oplysninger på en sikker og en gennemsigtig måde. Derfor er det vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Privatlivspolitik, som vil fortælle dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Keepclose.dk modtager oplysninger primært fra dig som kunde, når du køber på vores WEB Shop, i vores showroom eller via telefon og e-mail.    


1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:
Keepclose 
H P Olsens Vænge 37
2630 Taastrup
Tlf.: +45 42211485
E-mail: andrea@keepclose.dk

Dataansvarlig person: Andrea Annabella Kristensen – owner

2a. Kategorier af personoplysninger vi registrerer
Vi indsamler og registrerer nødvendige oplysninger om dig, som du selv afgiver, når du køber vores produkter på vores WEB Shop, i vores showroom eller ved henvendelser til os telefonisk eller på e-mail.

Nødvendige almindelige personoplysninger om dig er:
Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringssted.

Derudover registrerer vi oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop. Det er f.eks. købshistorik og demografiske oplysninger.  

 

2b. Vores brug af personoplysninger

De omtalte personoplysninger behandler vi med det formål, så vi kan gennemføre de aftaler du har indgået med os om køb, betaling, levering eller afhentning af det købte samt til efterbe-handling som følger af eventuelle fejlleveringer eller reklamationer. Hvis du ikke giver os de pågældende oplysninger, har vi ikke mulighed for at etablere et kundeforhold.

Din e-mail adresse bruger vi til at sende nyhedsmail, hvis du har givet samtykke.

Vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er den aftale, vi har indgået på baggrund af vores legitime interesser i at behandle oplysningerne, eller fordi du har givet os dit samtykke.


2c. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år fra udgangen af det år, hvor du senest har afsluttet et køb hos os, eller afmeldt vores nyhedsbrev. Bogføringsoplysninger opbevarer vi disse, som krævet i henhold til bogføringslovgivningen, dvs. 5 år fra udløb af det regnskabsår, hvor du sidst har købt hos os. Det drejer sig f.eks. om fakturaer, ordrebekræftelser, betalingsoplysninger, tilgodehavender, korrespondancer og betalingsoplysninger og lignende oplysninger, som er påkrævet for at vi kan dokumenterer vores bogføring.

Oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop, som f.eks. IP-adresser, demografi, cookies med mere i 5 år.


3. Personoplysninger om andre, som du afgiver
I få tilfælde bestilles der varer til levering på andre adresser. Dette er afgivelse af personoplysninger om andre. Du skal derfor være sikker på, at de pågældende er indforstået med det og at de har samtykket til det. Du skal henvise dem til denne Privatlivspolitik, når du afgiver deres oplysninger.


4. Videregivelse af dine personoplysninger herunder til lande uden for Danmark
Vi videregiver kun dine personoplysninger til databehandlere, som enten opbevarer vores data eller hjælper os med at udvikle, forbedre og opdatere vores IT systemer. 


5. Særligt om køb med Dankort, kreditkort eller betalingskort
Keepclose anvender QuickPay som betalings System (www.quickpay.net/dk/) når du betaler med Dankort, kreditkort eller betalingskort.


6. Dine rettigheder I henhold til persondataforordningen
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger og få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplys-ninger til brug for direkte markedsføring.
Har du afgivet et samtykke til behandling af dine personoplysninger kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har ret til at få oplyst de personoplysninger, som du selv har afgivet i en strukture-ret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan ved skriftlig anmodning til Keepclose enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte keepclose, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med de gældende regler.

Er du utilfreds med den måde, vi behandler dig på i forhold til behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk


Privatlivspolitik opdateret d. 24. maj 2018.

 

HANDELSBETINGELSER

Leveringstid og fragt - ALTID FRI FRAGT 

Det betyder, at uanset om du bestiller en stor eller lille ordre, så kan du altid vælge gratis fragt på ordrer til Danmark! 

Vi har, som udgangspunkt, alle viste varer på lager, og vi afsender din ordre i løbet af 1-3 arbejdsdage. Afgiver du din ordre inden kl. 13.00, forsøger vi at få den afsendt samme dag. 

Alle bestillinger bliver pakket i den rækkefølge, de indløber, så ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der forekomme en længere leveringstid end normalt. 

Der tages forbehold for udskudt leveringstid eller komplikationer hos vore leverandører.

 

Returret

Keepclose.dk yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Dvs du vælger selv, om du vil have pengene retur eller ombytte til anden vare. Fuld returret gælder også for udsalgsvarer. Varen skal blot returneres ubrugt i originalemballage, og i samme stand som ved modtagelsen. Du bedes udfylde retursedlen, som er vedlagt din forsendelse

Pengene retur: Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Har du betalt via bankoverførsel, bedes du notere dit reg.-/kontonummer på retursedlen

Ombytte til anden vare: Fragten retur til keepclose.DK betaler du selv, mens fragten for den nye vare fra os til dig betales af keepclose.DK. Ved event. prisdifference, bedes du venligst kontakte kundeservice på telefon +45 4221485 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00, eller skrive til os på andrea@keepclose.dk

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning

Gavekort kan ikke ombyttes til penge



Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet

Reklamationsrettet dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid
 
Ved reklamation, fejl/mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon +45 42211485 eller mail: andrea@keepclose.dk

 

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på andrea@keepclose.dk en servicemedarbejder vil informere dig om hvornår varen kommer på lager igen og om muligheden for en opskrivning på vores venteliste

 

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort: VISA/Dankort, VISA/Electron og EURO/MASTERCARD, MASTERCARD og mobilepay

Du kan også betale via bankoverførsel. Bestilling foregår som vanligt i webshoppen, du vælger blot betalingsmuligheden ¨ bankoverførsel¨ i check-out. Vores reg.-/kontonummer fremgår af din ordrebekræftelse. pengene trækkes, når varen afsendes fra vores lager. 

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms.

 

Sikkerhed

Sikkerheden på keepclose.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data 

Hverken keepclose.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb 

Hos keepclose.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem

 


Forbrugerbeskyttelse

Keepclose.dk arbejder og handler under de retningslinjer og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: andrea@keepclose.dk 

 

Køb af varer 

Når du har udvalgt de varer, du ønsker og placeret dem i indkøbskurven, bedes du udfylde dine personlige informationer, så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail indenfor et par minutter

Din bestilling sendes oftest samme dag som du bestiller varen, og senest 2 hverdage efter.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer på Keepclose.dk, bedes du venligst kontakte kundeservice på telefon +45 42211485 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00, eller skrive til os på andrea@keepclose.dk

 

Kurven er tom